[一般問題] 有冇ching出左mazda 2升級版?

今日路過佢車行問下,佢話要做2.5上會,即三千多一期,五年就先供六期,再話落訂比20k左右,未計保險。
我探下sales口風知唔知四月有乜動作,佢反而講到四月可能車行平,可能加opt,或者加價。冇積極即時sell我呢家係最好時機,比左好多四月後可能有仲抵既訊息我。

做到2.5咁高,有冇ching用緊仲有平?

另外去megabox睇ford, 話架fiesta st冇貨要到6月。仲想坐上去試下,係得架普通版2015係度比人玩。

via HKEPC Reader for Android

今日路過佢車行問下,佢話要做2.5上會,即三千多一期,五年就先供六期,再話落訂比20k左右,未計保險。
我 ...
正宗球迷 發表於 2015-3-8 23:28

2.5 + 20k deposit is way too much!
I think 2015 ST has LED DRL, so it is not exactly the same...

2.5 + 20k deposit is way too much!
I think 2015 ST has LED DRL, so it is not exactly the same... ...
PPLd 發表於 2015-3-9 09:44

所以唔知有冇ching出左m2,係低息口.

我 ...
正宗球迷 發表於 2015-3-8 23:28

2.5 係年利率 or 月平息?

回覆 4# backspace-hk

詳細我就冇再問,佢就咁話2.5 同每月供3千多.

出左車... 你到真係買個陣五年期息2.0...

出左車... 你到真係買個陣五年期息2.0...
allenkwc 發表於 2015-3-9 14:03

佢呢家係比流料架?5年比6個月係leasing.
佢又講到四月可能有so,都係睇下點先算,唔急既。

via HKEPC Reader for Android

今日有朋友share張 ad
$156900 起
我係你不如借P Loan 好過

另外,架車好窄
afford 到不如上 mazda 3,型好多。

佢呢家係比流料架?5年比6個月係leasing.
佢又講到四月可能有so,都係睇下點先算,唔急既。

via HKEPC R ...
正宗球迷 發表於 2015-3-9 14:17

可能個 sales 今個月跑夠數咪叫你下個月在黎囉

可能個 sales 今個月跑夠數咪叫你下個月在黎囉
backspace-hk 發表於 2015-3-9 15:11

可能真係做夠數,不過個十零萬車仔佢都唔至在了 (如果全數比就更加)