有冇人做過 Uber C機?

星期一開台一個 order 都接唔到,今日星期五打開冇耐行左2轉

收 4百幾打8折有3百幾 做左個幾鐘

不過除左依段時間其他都食白果,放成個鐘一個order 都冇

ching 可唔可以分享下
係咪去partner.uber.com登記??

一定要7人車嗎? 驚唔驚遇到賊?
我都有興趣...

ching 可唔可以分享下
係咪去partner.uber.com登記??

一定要7人車嗎? 驚唔驚遇到賊?
我都有興趣... ...
feifei22 發表於 2015-3-20 21:56

講真住市區得閒放係到等下order 都冇所謂,但係佢d order 係少到可憐。好彩先會有,而且有時人地係你行到一半就會cancel order。

手續好簡單,你上去佢office 就知。

好似犯法喎師兄

係wo 甘我都係唔做好d

via HKEPC Reader for Android

幾十年前都已經有白牌車喇,嗰時都俾政府打死哂,咁即係行唔通喇(只係方法唔同),唔明用個app call白牌同以前有咩唔同。

幾十年前都已經有白牌車喇,嗰時都俾政府打死哂,咁即係行唔通喇(只係方法唔同),唔明用個app call白牌同以前 ...
wyhui5124 發表於 2015-3-21 13:39

Uber 無現金交收

想問uber同司機個車費點拆法?隧道費果d另計?

同埋拎架Alphard 7人車其實都幾大咬 我見佢新界東去機場先收5xx

想問uber同司機個車費點拆法?隧道費果d另計?

同埋拎架Alphard 7人車其實都幾大咬 我見佢新界東去機場先 ...
棋靈王~藤原佐為 發表於 2015-3-22 18:02

係呀,佢係 8-2 甘分
其實我都係玩下甘做,依加都唔會再做。
因為其實計返條數,如果我用大車油錢保養都唔平。除非本身有錢,但如果有錢都未必會去做。
甘佢 1km = $9.32, 一部7 人/S-class 起碼 1km ~$2.2 再加上泊車等等都已經 ~$3個幾 @ km

佢 1km 你收到 (9.32 x 0.8) = $7.5, 你再減返幾蚊油錢等等實收幾蚊 @km

好似我自己有部電動車雖然唔洗入油,但其實我部車就甘平平地日租比人最少都千五啦洗鬼接 order 咩 ==

所以最後結論係,除非自己本身有部大車而且會自在個d 錢先會去接。唔係好似我就玩完幾轉唔再玩