豐田氣袋撞車唔彈?

轉載
紅棉路上山例位,lexus推頭撞欄,車頭報銷,氣袋唔彈,真係死左都唔知點算.好野係條友車都唔落,開走玩h&r.不過豐田又好野,咁樣撞都行得走得.

https://www.youtube.com/watch?v=HtIl5Z23920

轉載
紅棉路上山例位,lexus推頭撞欄,車頭報銷,氣袋唔彈,真係死左都唔知點算.好野係條友車都唔落,開走 ...
kimaki 發表於 2015-6-22 13:42

個Traction Control....廢架??
咁都甩得到??

轉載
紅棉路上山例位,lexus推頭撞欄,車頭報銷,氣袋唔彈,真係死左都唔知點算.好野係條友車都唔落,開走 ...
kimaki 發表於 2015-6-22 13:42

但部車重行得,司機無事(重識掉到頭)

still can drive away

pretty good quality............

跌到成地野,後面d 車多得佢唔少。

跌到成地野,後面d 車多得佢唔少。
wongja 發表於 2015-6-22 13:57

起碼都落車睇下傷勢同執番d野啦,咁樣走左去想害死後面

佢唔想陪錢比政府
所以走老

I believe this is not understeer, it is oversteer...
anyway I slipped many times there too you need to respond fast as the road is narrow and usually full of cars.

I believe this is not understeer, it is oversteer...
anyway I slipped many times there too you need  ...
PPLd 發表於 2015-6-22 21:35

o個個位好多次,個彎位睇落唔急,其實係好急。我通常去羅便臣道所以會行右線,而正因為個彎窄,所以楂得特別小心,反而架lexus行中線,可能因此戒備放鬆左。

一黎地下濕  後驅又係差D...    咁既速度應該未夠力整彈個氣袋  有單台灣發生成架撞左反埋一個都無彈   估唔到既係架車爛晒都仲可以行...  你唔驚我都驚左佢