[保養相關] 請問有冇格價專員?

SSP 同 MK都有汽車用品店, 我用開果d M牌打wax, 泥膠已經用完需要restock, 請問有冇人知道邊樹平d, 等我唔使大熱天時周圍行去格價,

萬分感謝!

香精黎講MK 台X平過SSP 金標X
金標X 又平過近西九果間

WAX 就無乜研究

回覆 2# EU仔

thanks!

香精黎講MK 台X平過SSP 金標X
金標X 又平過近西九果間

WAX 就無乜研究
EU仔 發表於 2015-6-30 12:32

台X好似唔係樣樣都咁平

美光腊可以上網訂,唔洗出去買

SSP 同 MK都有汽車用品店, 我用開果d M牌打wax, 泥膠已經用完需要restock, 請問有冇人知道邊樹平d, 等我唔 ...
cl7rken 發表於 2015-6-30 11:02

我會去大圍果間車迷, 唔知買滿五百定幾多可以做會員買乜都九折....
下次買野只要講個電話出黎就有九折...

我會去大圍果間車迷, 唔知買滿五百定幾多可以做會員買乜都九折....
下次買野只要講個電話出黎就有九折... ...
ckkong97 發表於 2015-6-30 21:39

請問你電話幾號?

請問你電話幾號?
backspace-hk 發表於 2015-6-30 22:16

whatsapp 睇倒架... 你係唔係epc 糖水團先?

SSP 同 MK都有汽車用品店, 我用開果d M牌打wax, 泥膠已經用完需要restock, 請問有冇人知道邊樹平d, 等我唔 ...
cl7rken 發表於 2015-6-30 11:02

Which M brand u use??
I like M20 and M21 from M brand, they last much longer than other M brand stuff.