[產品資訊] 最近入手的新車cam

[/url]
螢幕擷取畫面 (16).jpg

因最近只T200電池打打地柴..又見之前有個貼話到某部機好好好靚咁..又有師兄貼咗原來陶寶也有差不多外型的機買..所以入咗一部..初部睇部機有D重(因係金屬外殼)..角度比T200寬廣...畫質因都是聯詠的但新個部好似靚D..測試片段遲D先有

試下隧道片先
隧道片

先講缺點..
1..金屬外壳..如果放露天真係熱到hihi....有冷氣都熱
2..D制唔方便..左右開弓..比T200同DR650等差
3..冇快驳
4..重

回覆 1# 江南大叔

期待,最好有夜晚highway片啊

等開箱報告

因最近只T200電池打打地柴..又見之前有個貼話到某部機好好好靚咁..又有師兄貼咗原來陶寶也有差不多外型的 ...
江南大叔 發表於 2015-7-12 19:49

T200 (如果係 Plus) 換呢隻未必有咩進步.

外形有小小似早前 kimaki 師兄介紹(可惜沒有講 specifications)的。

因最近只T200電池打打地柴..又見之前有個貼話到某部機好好好靚咁..又有師兄貼咗原來陶寶也有差不多外型的 ...
江南大叔 發表於 2015-7-12 19:49

師兄隻T200電池算耐用.
小弟T200電半年巳經壞咗

師兄隻T200電池算耐用.
小弟T200電半年巳經壞咗
k-k 發表於 2015-7-14 09:58

T200 壞電我寧願拆機換電.

外形有小小似早前 kimaki 師兄介紹(可惜沒有講 specifications)的。
BEpsilon 發表於 2015-7-14 03:09

的確係好似,但內餡可以好唔同,有片有真相。

T200 壞電我寧願拆機換電.
mcdull 發表於 2015-7-14 11:12

部機係用膠水黏死

部機係用膠水黏死
k-k 發表於 2015-7-14 12:04

用熱風槍得唔得?

http://info.it.hc360.com/2013/09/051031732154.shtml

呢度有拆機文, 應該是可以拆的. 不過圖已經失效了