匯豐油券

最近有無師兄收過匯豐油券?

回覆 1# du0449

HSBC卡去加得快-$2, 回贈8%, 特選客戶額外2%, 仲要派油券?
https://www.redhotoffers.hsbc.co ... ival/caltex#content

回覆  du0449

HSBC卡去加得快-$2, 回贈8%, 特選客戶額外2%, 仲要派油券?
bighead 發表於 2015-7-29 12:11

唔該師兄…甘究竟駛唔駛登記?睇完都唔多明佢想點!

唔該師兄…甘究竟駛唔駛登記?睇完都唔多明佢想點!
du0449 發表於 2015-7-29 12:52

減兩蚊係唔洗登記, 但係果8% 回贈就要簽夠三千蚊(仲要每張單都要500 或以上先計)

減兩蚊係唔洗登記, 但係果8% 回贈就要簽夠三千蚊(仲要每張單都要500 或以上先計) ...
ckkong97 發表於 2015-7-29 13:14

收到…唔該晒

收到…唔該晒
du0449 發表於 2015-7-29 17:12

入八百仲可以換埋minion 鎖匙扣....

入八百仲可以換埋minion 鎖匙扣....
ckkong97 發表於 2015-7-29 19:39

好難入八舊,通上剩半缸我就入油四百大洋…

好難入八舊,通上剩半缸我就入油四百大洋…
du0449 發表於 2015-7-29 19:53

咁你頂耐少少入六舊, 又可以計埋果三千蚊...
8 百唔洗一次過入晒, 每二百一個印花, 四個印花一個鎖匙扣...
即係六百最抵...
我剛剛入左$797.24 佢都俾個minion 我...但係去到31/July 咋
但係我著晒燈仲行左30km 先入油....入左60.4L ... 先$797 ...

咁你頂耐少少入六舊, 又可以計埋果三千蚊...
8 百唔洗一次過入晒, 每二百一個印花, 四個印花一個鎖匙扣.. ...
ckkong97 發表於 2015-7-29 20:00

好好我盡量…kakakaka唔該晒