[一般問題] 羽博汽車應急啟動電源

請問有冇人用過? 我唔太熟呢方面既野,請問呢個spec得唔得? 我見黃金賣緊$499

$499 當尿袋用埋就ok

如果當救車用, 不如call的士, 一次都係兩舊, 一年都無一次啦

回覆 2# Jazz

問得就梗係想買啦,call乜鬼的士呢又?

我其實係想問呢舊野個spec得唔得,因為呢個尿袋得11100容量,而峰值得200mah, 但之前見好多都聲稱有15000~18000mah, 峰值可以去到300~400mah,因為唔明所以先問下各位

福仁有類似既賣...好似三百左右....
另外facebook group 都有舊類似既$310 ....

回覆 4# ckkong97

想問下福仁邊度?我今日先去過唔多覺有

其實我都知有D好平,我見Y拍300蚊都有,但唔知信唔信得過咋嘛,見呢隻係羽博出諗下會唔會好D囉

回覆  ckkong97

想問下福仁邊度?我今日先去過唔多覺有

其實我都知有D好平,我見Y拍300蚊都有, ...
7lmm6tt 發表於 2015-8-27 22:45

福仁地下好多人果間近收銀果排既左邊櫃頂有....
我見facebook group 有隻仲細粒都推得著車... 兩三年先用一次... 舊電夠差唔多兩年先買黎做後備....

回覆 6# ckkong97

果間係有好多尿袋賣,但冇見到有for撻車架喎,如果有應該見到佢成套連配件架喎,唔通我咁都睇唔到?

回覆  ckkong97

果間係有好多尿袋賣,但冇見到有for撻車架喎,如果有應該見到佢成套連配件架喎,唔通我咁 ...
7lmm6tt 發表於 2015-8-27 23:11

賣尿袋最高果格....未必咁易睇倒....

回覆  Jazz

問得就梗係想買啦,call乜鬼的士呢又?

我其實係想問呢舊野個spec得唔得,因為呢個尿 ...
7lmm6tt 發表於 2015-8-27 19:18

邊到寫"200mah"

大家對呢件野有興趣?
代理有搵我...