有冇ching用過點烟器式MP3?

知唔知係乜原理?  想買隻試下又驚唔work
Screen Shot 2015-11-25 at 7.57.58 PM.png
[/img]

知唔知係乜原理?  想買隻試下又驚唔work
alvinchiu 發表於 2015-11-25 19:58

FM 出囉... 比較細聲少少, 唔介意音質既都ok 既....

回覆 2# ckkong97

thanks!

音質好差

你買隻 Bluetooth to AUX
插落個 3.5mm 頭度用手機播 Bluetooth 好好多。

但係架車冇AUX。。。 本身買淘左部音響,但拆開左個接頭 唔岩。所以睇下有冇其他方法。

我用緊呢一款...音質係差小小...不過好過冇
同埋始終行FM..會受周邊環境影響質數...

FM 干擾多   有D可能平野所以時大時細聲
結果都係唔用算數...

買左。。。完全唔掂 雜聲多到聽唔到。 好在只係幾條野貨仔。

via HKEPC Reader for Android

via HKEPC Reader for Android ...
alvinchiu 發表於 2015-12-5 13:11

我用 AUX to FM, tune 去107.5, 清喎

除左TKO, jam左英文歌radio

via HKEPC Reader for Android ...
alvinchiu 發表於 2015-12-5 13:11

check 電台list set 個無台用既channel,好少撞架喎
http://www.ofca.gov.hk/filemanag ... _table_sound_tc.pdf