窩打老道南行 BBQ?

上個月中左一野, 收信時, 地點寫 "窩打老道(南行) 鄰近聖約翰里" 查GOOGLE MAP為這裡... 請問大家有無遇過? 這裡我過去三四年, 一年行二百次以上都未見過... 最常見都係浸會... 大家經開留心一下...

上個月中左一野, 收信時, 地點寫 "窩打老道(南行) 鄰近聖約翰里" 查GOOGLE MAP為這裡... 請問大家有無遇過? ...
wheno 發表於 2016-3-25 15:29

兩邊都有,有時有白色貨van 單擋

白色貨van 單擋??

兩邊都有,有時有白色貨van 單擋
ckkong97 發表於 2016-3-25 16:34

原來如此, 咁我都多留意有無VAN先, 唔該晒

一落橋  成百咪殺番上橋   中呀

現場係咪70?超得都起碼行到80、90了

kimaki 發表於 2016-3-25 22:41

由出咗獅隧落斜開始
直到落橋入公主道果3km路段
都係限50

kimaki 發表於 2016-3-25 22:41

基本上有心捉, 成條窩打老道真係好和味, 基本上未見過有車行50, 有時唔趕時間, 想行慢少少, 都感到好大壓力...

呢度好多年都係wor,差多梗位啦,對面咪聖佐治大厦(沙田方向).以前仲有過咗何文田响油站果度.

基本上有心捉, 成條窩打老道真係好和味, 基本上未見過有車行50, 有時唔趕時間, 想行慢少少, 都感到好大壓 ...
wheno 發表於 2016-3-25 23:14

果條路, 除左學神行50 之外都唔會有人行咁慢...