原來香港都有個勁既Youtube 車頻道

就係 Dik Sir  個 channel..
實在後知後覺
好過台灣果d好多
Dik Sir 好 Pro

邊個dik sir? 狄港生?

catcat?
automoxx?

就係 Dik Sir  個 channel..
實在後知後覺
好過台灣果d好多
Dik Sir 好 Pro
$foo 發表於 2016-5-7 01:42

AutoMxmx

我都成日有留意住佢地

邊個dik sir? 狄港生?
yjfoeg 發表於 2016-5-7 02:05

yes

狄sir 好正

yes

狄sir 好正
$foo 發表於 2016-5-7 09:30

佢地係幾好
個感覺係
狄sir 係傾向實用,似一般有家庭嘅車主
小松(雖然都幾十歲人)不過講嘅野就似年輕人多啲,著重好劈,好劈同好劈一條channel照顧兩種人需要

下?   咁都話好?    廢話多過乜,  講野9唔答八.

同台灣果D 水平 當場比下去!

wahwah 發表於 2016-5-7 13:51

台灣果D呢... 超過一半都係望落專業, 實際上...
話人地底盤、避震好差, 坐得好唔舒服, 但其實佢冇check胎壓
明明得兩/四個airbag, 廠話安全配備充足, 就跟廠話安全
其實幾多個airbag, 馬力扭力幾大, 用咩波箱,
呢D資料性既野, 我洗鬼你講
用D輕鬆D既方式, 聽落似廢話,但其實普通觀眾就係想要呢D實際感受

wahwah 發表於 2016-5-7 13:51

請問你睇過邊個台灣好既 channel
唔介意 share 條 link 睇下