[保養相關] 有無人知道點解風亞可以做到唔洗俾墊底?

頭先上網check保費, 0 同5000墊底都係差幾百蚊...

佢default 照比例應該係最底。
ncb 60%off 大有人在,可必俾多幾百。
正如佢計假日車,保險都平啲。

墊底都係 3K
差幾百蚊 ..自己計下機會率啦‥

墊底都係 3K
差幾百蚊 ..自己計下機會率啦‥
$foo 發表於 2016-6-1 12:34

佢可以choose 0墊底, 又貴多1-200到...唔知平安咩事今年有30%NCD都係平得個十幾蚊,所以決定轉`..

佢default 照比例應該係最底。
ncb 60%off 大有人在,可必俾多幾百。
正如佢計假日車,保險都平啲。 ...
worldcat 發表於 2016-6-1 12:23

佢問係咪會OR有時揸返工, 我CLICK左"會/有時" 但都平過平安..

佢問係咪會OR有時揸返工, 我CLICK左"會/有時" 但都平過平安..
carl.20150508 發表於 2016-6-1 13:12

check 埋motormech, 可能平啲

check 埋motormech, 可能平啲
worldcat 發表於 2016-6-1 13:52

佢有做車保???

回覆 7# carl.20150508

正式應該係加泰。之前係motormech refer 過去。
http://www.6161.com.hk/zh

回覆  carl.20150508

正式應該係加泰。之前係motormech refer 過去。
worldcat 發表於 2016-6-1 13:59

岩岩check左都唔平, 第三者財物損失自負額3000 , 貴過風亞但平過平安幾十蚊, 第三者財物損失自負額又小2000 ,好似都係風亞最平,第三者財物損失自負額$0同加泰3000自負額 個保費差唔多一樣

回覆  carl.20150508

worldcat 發表於 2016-6-1 13:59

仲有加泰唔俾copy NCD...