泊車問題.新手一問

大家平時會把部車泊係邊架?

我見夜間好多人泊係街......但都有機會比人抄牌風險....

但泊係停車場....每個月比4000蚊 ( 我果邊係咁貴==")......都唔知點計好....

我諗住都係六日渣出去玩....我有諗過架車一係放遠D........計落就應該會平D既...但又變左冇咁方便...

因為新牌關係..應該唔會考慮租車...THX

你買左車未?
lovercharlene 發表於 2016-6-9 13:50

未....你建議我唔好買?

星期六日先渣,每個月俾4千響度擺,仲有牌費。唔係幾化算

如果你擺山卡拉咁遠既無標位場,你要有俾人拖走/爆窗/H&R/成車雀屎/昆蟲既心理準備

附近冇平啲嘅 有蓋車場??

星期六日先渣,每個月俾4千響度擺,仲有牌費。唔係幾化算  

如果你擺山卡拉咁遠既無標位場,你要有 ...
棋靈王~藤原佐為 發表於 2016-6-9 14:16

Thanks for remind

建議 call Uber 仲化算

附近冇平啲嘅 有蓋車場??
killer_queen 發表於 2016-6-9 14:21

小弟住港島, 最平都要3000蚊左右( 爛地)

建議 call Uber 仲化算
$foo 發表於 2016-6-9 14:21

有諗過...但自己渣有自己渣既好....同埋...如果考左...唔渣...好快會冇晒路面經驗....之後又要補番鐘.

大家平時會把部車泊係邊架?

我見夜間好多人泊係街......但都有機會比人抄牌風險....

但泊係停車場....每 ...
hkmix 發表於 2016-6-9 13:44
無辨法,要玩就預左洗錢
行到太遠去攞車既話,咁就好無癮