去左所胃既車展

好耐之前聽講康打SALES態度唔好. 真係百聞不如一見
相反則邊日產同萬事得就態度幾好. 我爛身爛世都招乎下我. 做下介紹

本田真係唔憂做咁款, 無論車展定陳列室的 sales 都係唔多理人的
日產果D 非常熱情, 明明都係大昌行, 唔知點解差咁遠

本田真係唔憂做咁款, 無論車展定陳列室的 sales 都係唔多理人的
日產果D 非常熱情, 明明都係大昌行, 唔知點 ...
wilsonx9 發表於 2016-6-26 16:35
呢啲多數係佣金問題

相反則邊日產同萬事得就態度幾好. 我爛身 ...
EllisHui 發表於 2016-6-26 14:59

DCH Honda is for rich people.
Their cars are too premium for me.

雙田 sales 對眼生在頭殼頂!

DCH Honda is for rich people.
Their cars are too premium for me.
PPLd 發表於 2016-6-27 08:48

H車有幾premium

日產同萬事得都唔錯,係新車無雙田咁保值je

H車有幾premium
da87 發表於 2016-6-27 11:44

See what car you compare lor.
Take first 2 years maintenance cost as example, Honda is VERY VERY PREMIUM I cannot afford.
Like 10 times of my car, or 5 times of my second car.
Admitted I am a dang poor guy, so dont ask me.

相反則邊日產同萬事得就態度幾好. 我爛身 ...
EllisHui 發表於 2016-6-26 14:59

身光頸靚/爛身爛勢同有冇錢冇關係的啊~
好多有錢人/高學歷都係爛身爛勢,出黎做左幾年野就知了

我覺得佢地唔休做姐,咁多人買雙田

See what car you compare lor.
Take first 2 years maintenance cost as example, Honda is VERY V ...
PPLd 發表於 2016-6-27 12:11

呢樣都有聽聞過
聽聞康打維修保養仲貴過BBA