獅子銀行 caltex 油券

有冇師兄要? 有兩set, 可以送出俾兩位師兄。 PM 地址,寄給師兄

PMed, thanks CHing !

已有兩位師兄認頭。

有冇師兄要? 有兩set, 可以送出俾兩位師兄。 PM 地址,寄給師兄
peterking189 發表於 2016-7-5 09:53

要申請邊張獅子銀行卡先有?
在下得張恆生, 今期冇加得快, 得ESSO......

渣打又好似有貝殼.....睇黎要出多兩張卡.....

渣打又好似有貝殼..... ...
唔識電腦人 發表於 2016-7-5 17:04

佢張ESSO都好用,加上340蚊/set
我部車岩岩入兩set仲有一格
上個月用加得快,450/set
入得半缸多小小,要成日入

我用匯豐同恆行去入了一次油, 入邊間都得 (我兩張都只入了SHELL), 銀行就會有記錄.

上個月我至拎到恆生 ESSO, 琴日收埋 HSBC CALTEX

我用匯豐同恆行去入了一次油, 入邊間都得 (我兩張都只入了SHELL), 銀行就會有記錄.

上個月我至拎到恆生 ES ...
kckong99 發表於 2016-7-5 17:30

係,滙豐咭去唔係加德士油站入油佢就會寄coupon 俾你

係,滙豐咭去唔係加德士油站入油佢就會寄coupon 俾你
ckkong97 發表於 2016-7-5 17:35

即係攞張卡求其搵間油站入一次油 (比銀行知道我會入油)
銀行就會自戶寄油券比我??

渣打獅子都得??

渣打又好似有貝殼..... ...
唔識電腦人 發表於 2016-7-5 17:04

渣打都有寄油券?

peterking189 發表於 2016-7-5 09:53

唔係要用獅子卡俾錢先可以用嗎?我昨天都收到,睇咗下好似係