正式牌同國際牌可唔可以同一日搞埋?

我見國際牌份FORM話要有正式牌先可以搞,咁咪要行2轉

郵寄得, 做乜要排隊

可以,做完正式再做國際,排2次隊

via HKEPC Reader for Android

回覆 3# cms4c17

2個牌都可以即日拎? 另外想問問國際牌張FORM 要揀A,B 牌, 我本身係1,2 洗唔洗TICK晒?

回覆  cms4c17

2個牌都可以即日拎? 另外想問問國際牌張FORM 要揀A,B 牌, 我本身係1,2 洗唔洗TICK晒? ...
yinhk 發表於 2016-7-7 08:43

拎到晒架, 要tick 乜 我就唔記得  但你可以揸咩類型車,個牌會 吸印仔 俾你  ABCDE

拎到晒架, 要tick 乜 我就唔記得  但你可以揸咩類型車,個牌會 吸印仔 俾你  ABCDE ...
奠老旗合 發表於 2016-7-7 08:51

http://www.td.gov.hk/filemanager/common/td51(2016.5)_e-fillable_chi_.pdf

P2
我有1,2牌

(2016.5)_e-fillable_chi_.pdf

P2
我有1,2牌
yinhk 發表於 2016-7-7 09:03

1,2  咪 B 囉     A  你都冇 3牌

1,2  咪 B 囉     A  你都冇 3牌
奠老旗合 發表於 2016-7-7 09:11

講錯 應該係TICK B 定B 同C

外國係咪輕型貨車計埋落private car?

外國係咪輕型貨車計埋落private car?
yinhk 發表於 2016-7-7 09:33

係       B 就得
中,重型 你都冇啦