車身凹痕同花痕

買左部2手車,其他好滿意,係呢2度外觀比較礙眼
車門位應該係撞凹左,上唔知幾手車主再自己用手打到凹凸不平,油有甩
車尾位似係自己洗灰,面積小但一粒粒變曬色
問左D DENT CFU....可以補到80% 收$1000樓下, 補到之後可以點補油呢?
車尾位又可以點攪好D色呢~~~THX 咁多CHING~!

如果架車舊年份
買黎操車既話

其實唔搞仲好
除非你會放好多心血落去

可以比你參考..
電腦對色噴油
尾Bumper $1800

敲車門 $800

如果架車舊年份
買黎操車既話

其實唔搞仲好
除非你會放好多心血落去

可以比你參考..
電腦對色噴油
尾Bump ...
jukeqq2002 發表於 2016-8-8 11:15

電腦對色噴油 邊間可以做到$1800 ? 可以PM嗎?
係成個BUMPER 噴定係一福仔?
只噴一福仔怕同成個BUMPER唔對色一達達色

DENT C FU都係搵粉嶺KEN哥好?

bumper 想對番車身色有D 難度, 你話純黑純白就易D, 銀色無乜標準, 新舊色差少少都顯眼

bumper 去劏房搵件啱色換左佢可能重平...

bumper 去劏房搵件啱色換左佢可能重平...
A君 發表於 2016-8-8 14:51

我都係咁話~~!! 搵埋車門直接換上去唔洗煩!! 不過唔知邊度劏車場有CIVIC ES8 件

噴條BUMPER唔洗咁貴? 我果部都係ES8 金色 係自己車場俾人撞三次  問過下價都係千二 後尾無搞到  仲有其實BUMPER一定對唔到色  就算我原裝果陣都係有D同車身唔同

噴條BUMPER唔洗咁貴? 我果部都係ES8 金色 係自己車場俾人撞三次  問過下價都係千二 後尾無搞到  仲有其實BU ...
love19901109 發表於 2016-8-8 17:30

係咁貼公仔紙算了~~~

DENT C FU都係搵粉嶺KEN哥好?
Umaru 發表於 2016-8-8 12:59

有興趣想知地址電話, 店名,,,可PM 我嗎?? 謝謝,,,

有興趣想知地址電話, 店名,,,可PM 我嗎?? 謝謝,,,
wlckenny 發表於 2016-8-9 08:54

我都要,pm me, thanks.