有無人用android專車專用車機?

小弟打算幫部B200 W245裝個android專車專用車機,
見ebay三千幾蚊,(車房報價5千幾)
諗住買返黎俾車房裝
想問下係ebay買返香港用會唔會有問題?出唔到繁體?
同埋android 4.4同5.1分別大嗎?
thx

Taobao is OK
APP 係因應System Display 語言
不過我擔心既係開機時間好慢

Taobao is OK
APP 係因應System Display 語言
不過我擔心既係開機時間好慢
jukeqq2002 發表於 2016-8-8 16:04

淘寶好似好流,唔敢亂買
ebay睇中一間叫xtrons,佢based係香港,但唔寄香港,sosad

淘寶好似好流,唔敢亂買
ebay睇中一間叫xtrons,佢based係香港,但唔寄香港,sosad ...
expected 發表於 2016-8-8 17:08

同款係TAOBAO搵搵先.
有唔少base係香港, 但出貨係中國(已領教不少).

其實你可以問佢有冇pick up service?

個人建議

冇咩必要都冇用到android 車機 隨左跟車出

android

play到d hd 片但好似仲未見有 full hd 2din mon

冇data 除非你自己放wifi 即係 大陽能電筒

gps 冇 data agps 即係9成都定唔到位 一樣冇用

個人建議

冇咩必要都冇用到android 車機 隨左跟車出

android

play到d hd 片但好似仲未見有 full hd 2di ...
jazz2014 發表於 2016-8-8 19:08

我部 android 車機用齋 gps 冇 agps  9成定到位喎

via HKEPC Reader for Android

用了年幾淘寶Android Cheap Cheap 千零蚊Android DIY 專車專用車機,一點投訴都冇。

好多外國車機其實都是貼牌機賣貴D,可能淘寶有相同貨。

想問下用緊android 車機既車主,用藍芽播歌果陣音質會唔會好差?

用平版唔係更平更方便咩?

用平版唔係更平更方便咩?
aussie 發表於 2016-8-9 14:02

一體化,一著車即自動著車機,倒車自動停音樂及切換鏡頭,唔使set 來set 去,mount 來mount 去…等等。

方便就手好多。我裝埋前鏡頭,著車或後波轉回D波都會自動show 幾秒前視像,方便出車或泊S 位。