請問邊度有Fix it! Pro賣?

想搵鋪頭,Y拍信唔過,試過幾次過左數唔發貨扮寄失

謝謝

想搵鋪頭,Y拍信唔過,試過幾次過左數唔發貨扮寄失

謝謝 ...
Rosa 發表於 29/8/2016 17:20

無用架喎...

無用架喎...
A君 發表於 2016-8-29 20:30

唔work架?唔怪得冇人賣

我係ssp見汽車用品店有隻日本出,類似既野

又係話自己透明色,遮醜用

賣成$148

回覆 3# Rosa
A SIR講得岩  真係無用  有D地方賣幾十蚊既舊貨  用左同無用無分別!

你諗下花左仔凹痕 甩埋油
一支筆仔 high high 就得?  如果係既冇人做噴油

呢隻野作用等於加層野落受損地方,某d角度睇係好似無左咁,但其他角度睇,傷痕依然存在...
好淺既痕搵打蠟機打好過

呢隻野作用等於加層野落受損地方,某d角度睇係好似無左咁,但其他角度睇,傷痕依然存在...
好淺既痕搵打蠟 ...
A君 發表於 2016-8-30 14:23

https://www.youtube.com/watch?v=4mgx7kmi_EQ

用呢種打蠟機,局部打蠟?

定多數成個區域打,左門花左就成個左門打咁樣?

你諗下花左仔凹痕 甩埋油
一支筆仔 high high 就得?  如果係既冇人做噴油
jazz2014 發表於 2016-8-30 08:19

其實補漆筆我都覺得好正的了....

但架車係Suzuki草綠色,同日產果隻草綠差唔多

買唔到,是旦搵左隻綠色,本來我壓花左車頭少少,就算唔補都唔覺眼

但公司車,我整花一次之後,有人將架車前前後後左左右右都中過曬........

因為唔arm色,佢D範圍又大如果方便既我都會補一補

唔方便就由佢了...........比錢買車果個老闆.......就係叫我望下呢D打蠟筆會唔會有用

用呢種打蠟機,局部打蠟?

定多數成個區域打,左門花左就成個左門打咁樣? ...
Rosa 發表於 30/8/2016 15:03

去花痕應該要快d 的,更要配合適當的研磨濟
我都睇化哂,企後兩步就唔多覺..

去花痕應該要快d 的,更要配合適當的研磨濟
我都睇化哂,企後兩步就唔多覺.. ...
A君 發表於 2016-8-30 16:18

底油都甩埋反而唔覺,黑色

淨hi花左面漆變成白色就顯眼D