中石

上網做左RESEARCH, 好似中石最平....入油..

係唔係WALKIN 就有優惠?

上網做左RESEARCH, 好似中石最平....入油..

係唔係WALKIN 就有優惠?
hkmix 發表於 2016-9-1 12:10

獅隧入 $300 -2.3,WALKIN 就得,長期有優惠。
係 wechat add 石化 account 會收到佢優惠消息,有時-2.2 or -2.5...etc

獅隧入 $300 -2.3,WALKIN 就得,長期有優惠。
係 wechat add 石化 account 會收到佢優惠消息,有時-2.2 o ...
backspace-hk 發表於 2016-9-1 12:23

Thanks, 岩岩ADDED... ^^"

超級入400以上長期2.5 , 依幾日就2.7 , 有時星期5 2.8

超級入400以上長期2.5 , 依幾日就2.7 , 有時星期5 2.8
carl.20150508 發表於 2016-9-1 15:03

其實入普通都得啦?

其實入普通都得啦?
hkmix 發表於 2016-9-1 15:09

未試過入普通, so far入左兩年中石超級部車無咩事, 你剛剛買車定想轉入另一間?

其實有分中石油同中石化

2 間我都有入
普通油:
中石油獅隧 -$2.2 (之前-$2.3)
中石化星期六,日滿$400 -$2.5

都係就咁WALKIN

我入左中石油好幾年,車頭有力肯走,冇問題,幾夾我架車 又平

未試過入普通, so far入左兩年中石超級部車無咩事, 你剛剛買車定想轉入另一間? ...
carl.20150508 發表於 2016-9-1 15:11

因為諗住租住車玩先.....問定先..唔係租左就要搵入邊間油

其實有分中石油同中石化

2 間我都有入
普通油:
中石油獅隧 -$2.2 (之前-$2.3)
中石化星期六,日滿$400 -$2. ...
kingman418 發表於 2016-9-1 15:19

其實..2間係同一間公司@@?