洗車俠呢個 App

原本諗住有 $50  coupon 試下
但原來而家已加價至$95 一次
$95 其實 ok...
但問題係,要我至少入$500 credits 先用到果 $50 coupon...

大家用過有何 comments?

原本諗住有 $50  coupon 試下
但原來而家已加價至$95 一次
$95 其實 ok...
但問題係,要我至少入$500 credi ...
$foo 發表於 2016-9-13 12:49

一年前, 我推薦佢, 但用咗三個月, 我放棄咗
    佢地唔用水洗車, 洗咗幾次後, 發覺一落雨, 就會勁dirty

$95, 我去油站洗車屋算

佢地唔用水洗車, 洗咗幾次後, 發覺一落雨, 就會勁di ...
hkstanley 發表於 2016-9-13 14:36

我想試
但要我入 500
咁我寧願去買套票啦 ,同洗車屋差唔多價錢‥

我始終中意自己洗車

我始終中意自己洗車
A君 發表於 2016-9-13 15:21

洗車流汗仲多過做 gym

洗車流汗仲多過做 gym
$foo 發表於 2016-9-13 15:29

絕對應同

親手洗車可同架車有親蜜接觸

佢地唔用水洗車, 洗咗幾次後, 發覺一落雨, 就會勁di ...
hkstanley 發表於 2016-9-13 14:36

果種dirty法係咪一落雨啲黑痕向側鏡較位囷啲夾口度流出唻
定係落完雨會好黐塵

佢用果隻免水抹完係可以好滑手 但係唔多跣水
而家上佢Fb一睇 主力轉咗sale啲跣水coating

自己自置咗佢地啲架撐 做自己架車嘅私家洗車俠
不過洗咗幾次後 自己都半放棄狀態
原因係自己主要都係向半夜同落雨先出車

如果捃洗車屋的話
NxI 果係免刷洗車唔知得唔得
另外如果又自置高壓水槍學佢咁免刷法的話
有沒可以流得入雨水渠嘅環保洗車水推薦

95上門好平啦哇?我去keeper要250一次

講真 養車幾年 一星都鍾意洗一次車 既感覺,個d nano 水 ,鍍水鍍晶 99h 晶 我乜都玩過 免水車水我都用過好多

免水洗車 真係唔掂架

仲有洗車俠原意  佢係似u爸咁 call 平民黎幫你洗車 中間食差價