[私家車] 白加士街真係冇王管

投訴過幾次 double parking.  D 差佬都唔理

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - Android

投訴過幾次 double parking.  D 差佬都唔理

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - Android
feifei22 發表於 2016-10-2 22:09

其實真係好難捉摸慈母d心理.....

【星島日報報道】油麻地警員開槍案,兩名衝鋒隊警員清晨在白加士街101號對開,制止一批南亞裔男子持刀襲擊另一南亞裔男子期間各開2槍......

有冇去過偉業街

可能慈母驚啲 double park O既 本土人仕 呢 真係好惡架嘛

重有啲錶位長期有雪糕桶霸住。

重有啲錶位長期有雪糕桶霸住。
backspace-hk 發表於 2016-10-3 15:20

其實係咪可以打 邊度 有得投訴架呢 ?

仲有偉晴街都係

其實係咪可以打 邊度 有得投訴架呢 ?
killer_queen 發表於 2016-10-3 16:09

見過差佬行過雪糕桶都係掂行掂過無理到。
邊個夠膽投訴 投訴完古惑仔收左個雪糕桶,你敢泊入去咩。

見過差佬行過雪糕桶都係掂行掂過無理到。
邊個夠膽投訴 投訴完古惑仔收左個雪糕桶,你敢泊入去咩。: ...
backspace-hk 發表於 2016-10-3 16:30

投完唔泊 ~~~ 淨係要 泊位 入錶啫