雙11車用尿袋邊隻好?

如題。定係買個電瓶好?

Thanks  

via HKEPC Reader for Android

有埋過江龍果d????

用尿袋邊使用到過江龍

如題。定係買個電瓶好?

Thanks   

via HKEPC Reader for Android
神奇嬰兒. 發表於 2016-11-11 07:54

你唸住點用先?
架車擺到冇電用還是仲有期他用途?
我淘咗個2xx人仔,駁電動洗車機洗車,堅方便......
https://item.taobao.com/item.htm ... amp;_u=f1ops2j660ab

呢d淘仔救車電池其實點先知真係可以start車? 舊車電正正常常的話,將救車電池夾住正常車電一定start到。如果救車電池只夾住車正負電線,唔接車電,有冇危險? 外國forum有d人話可以,有冇師兄實際有試過咁樣測試舊淘仔救車電池? thx

你唸住點用先?
架車擺到冇電用還是仲有期他用途?
我淘咗個2xx人仔,駁電動洗車機洗車,堅方便......
...
kf 發表於 2016-11-15 15:00

師兄用緊呢隻? 可以有點煙頭output?

回覆 6# 神奇嬰兒.

原裝冇,我叫老闆送一個

呢d淘仔救車電池其實點先知真係可以start車? 舊車電正正常常的話,將救車電池夾住正常車電一定start到。如 ...
mafia 發表於 2016-11-15 15:45

哦~ 一般人架車無電攞呢舊野直接夾撻著就開車走人,
個D甩電頭後只用呢舊野撻車~我覺得係賣家show quali
話比人聽呢舊野有幾勁可輕鬆撻幾多次車都無問題

呢類鋰電救車尿袋,撻著架車就要拎走,唔好講行車,夾多一陣個尿袋都超熱。

如果買呢種會唔會好D.size唔算大.起碼安全過鋰電先.