新田公路快相

點解行95-100 都閃?

80 only

唔告, 放心
約一年前, 我試個係吐露港北行廣福邨前個部灰機, 逢車都閃, 可能set錯野

80 only
hkcids 發表於 2016-11-12 09:56

明明寫100 啊

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

新田公路(英文:San Tin Highway),前稱新田環迴公路,是香港9號幹線(新界環迴公路)的一部份,連接新田至凹頭以北。該公路是一條三線雙程的快速公路;而此路分別在1988年6月和1989年11月動工,全段的車速限制均達每小時100公里。

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

係咪閃其他車? 我係其他路都試過咁

係咪閃其他車? 我係其他路都試過咁
carl.20150508 發表於 2016-11-12 11:39

可能啦。但個心離一離條路明明100。見唔到80 個牌

可能啦。但個心離一離條路明明100。見唔到80 個牌

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone ...
feifei22 發表於 2016-11-12 13:42

如果真係影到而又宥超,, 下星期會有信

80 only
hkcids 發表於 12/11/2016 09:56

錦繡開始就100
   去到 過左粉嶺, 入九龍坑前先收番80

錦繡開始就100
   去到 過左粉嶺, 入九龍坑前先收番80
Jazz 發表於 2016-11-12 14:02

我個位係入緊大欖出九龍