求教 急問 車 cam ( 24 小時 行車記錄儀 )

求教急問各位大大。。。。。
車位泊了多年, 冇事冇幹, 
自從車位隔離來了新租客,我部假曰車已2次被人劃花
昨晚又多一條 新花痕, 真是忍無可忍報了警 
阿SIR只是備案,車場cam又影吾到我部車範圍  
只能建議 我裝 24小時車 cam 錄影。。。 
另一部公司腳車日日甪,亦泊在假曰車隔離,
亦被人劃花 及 門被人輕微"UN"凹左

請教 $2000零左右 有否好介紹

要求: 可插/用到大容量咭, 錄到 2-3日
因假曰車少開 , 可否用 "尿袋電"每2晚去換電
或有否其他好意見  

感謝各師兄意見

THX

24小时车载监控摄像头夜视行车记录
https://item.taobao.com/item.htm ... =a230r.1.0.0.0NLjn7

尿袋電可行的,我有幾個朋友都係咁做

求教急問各位大大。。。。。
車位泊了多年, 冇事冇幹, 
自從車位隔離來了新租客,我部假曰車已2次被人 ...
ef-9 發表於 2016-11-23 12:14

复制这条信息,打开????手机淘宝????即可看到【山久 应急启动电源 12v移动电源多功能汽车载电瓶充电宝启动器】¥AAcUyacS¥http://e22a.com/h.YAVEqv?cv=AAcUyacS&sm=bdfdcb

可以諗下呢隻用12v轉usb,你唔駛2日走去換一次

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

复制这条信息,打开????手机淘宝????即可看到【山久 应急启动电源 12v移动电源多功能汽车载电瓶充 ...
gary1200 發表於 2016-11-25 16:56

謝謝 ching....

舊 應急啟動電源12V 重量 運費應該吾平 ,  好似 冇乜 速遞肯送 到 HK... ?

甘如 拎番 屋企 點充电 ?  充幾耐 ?

此  12v 应急启动电源 是否 =  汽車電池 ..... ?

甘 系 HK   汽車電池舖 買只 會否安全 D ?

thx

尿袋電可行的,我有幾個朋友都係咁做
A君 發表於 2016-11-25 16:33

A君 兄  尿袋電 可以 頂到 幾多曰  ( 以 10,000 容量計?  

thx

哦~我提供方案一步到位,唔啱用?

謝謝 ching....

甘如 拎番 屋企 點充电 ?  充幾耐 ?

此  12v 应急启动电源 是否 =  汽車電池 .....  ...
ef-9 發表於 2016-11-25 17:23

我買左黎做後備著車同洗車時比水泵用(唔想用車電,試過洗到著唔到車),差滿要1至2日到。
另外你如果買呢個可以加個逆充器,部車無電唔駛開車頭蓋

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

iroad V9? around $3100

A君 兄  尿袋電 可以 頂到 幾多曰  ( 以 10,000 容量計?  

thx
ef-9 發表於 2016-11-25 17:24

My Xiaomi 10000mAh is <10 hrs.