原來係沙田中心...

星期日帶女去踩單車.
入去停車場.....見到部部車都差唔多鏡撞鏡
大部少少既車停好之後兩邊距離黃線約100mm多dd

咁你要試吓沙田中心,嗰啲三連位泊完之後你只可以响天窗爬出嚟。我早兩日試過入咗個位同隔離架車小過5 cm。啲Q7 直頭泊埋過隔離個位。

回覆 2# fatmike
我覺得好運大獲D...   我真係差D要窗入   唔知係咪泊左人車位

星期日帶女去踩單車.
入去停車場.....見到部部車都差唔多鏡撞鏡
大部少少既車停好之後兩邊距離黃線約1 ...
EllisHui 發表於 2016-11-28 22:43

即係邊個場? 沙田第一城咁大... 本身都有兩個時租停車場.... 你講小瀝源遊樂場果邊?

咁你要試吓沙田中心,嗰啲三連位泊完之後你只可以响天窗爬出嚟。我早兩日試過入咗個位同隔離架車小過5 cm。 ...
fatmike 發表於 2016-11-29 05:11

平時好少泊滿, 早兩日即係一田仲大減價緊, 你泊入去梗係無乜位啦....
沙田中心我泊過兩個月浮動月租(同時租位一齊泊)... 好少會泊車同車中間... 泊倒都自己或者人地落唔倒車...

以前去開單車公園是有停車場的。現在唔知還有無。直接拍就是。

via HKEPC Reader for Android

之前唔滿都泊過,嗰晚要去我老婆屋企食飯,諗住泊低架車,發覺都係唔掂,卒之投降去咗新城市中央廣場。

撘單請問下小瀝源遊樂場則邊是免費嗎?

撘單請問下小瀝源遊樂場則邊是免費嗎?
tere5 發表於 2016-11-29 09:46

如果係小瀝源遊樂場停車場是收費的

之前唔滿都泊過,嗰晚要去我老婆屋企食飯,諗住泊低架車,發覺都係唔掂,卒之投降去咗新城市中央廣場。 ...
fatmike 發表於 2016-11-29 07:05

新城市中央廣場去沙田中心都幾遠喎... 行都行成五六分鐘啦....
我本身泊開窄既停車場(都係沙田市中心), 所以無乜問題, 沙田中心車位唔係最窄