[電單車] 邊度學電單車好?

請問各位師兄有無推介?
駕駛學院得唔得?李健又點睇?

駕駛學院最好係有地方練斜8

有無人試過李健?

有無人試過李健?
devilbilly 發表於 2016-12-5 16:56

沙田學,,太易,,技術要求唔高, 學唔到真係出街既觸覺
,天光道難, 但有價值

李X D 車唔掂, 我係個便衰左, 後BRAKE 要踩到底先有料到...仲要攞車去天光道有段距離

學貴記好, 佢任玩, 車唔差, 好過李X , 你玩到熟好易一剔PASS, 但師傅好惡.,,,, 你預左比佢X, 佢好少帶車, 初初會跟你一兩次

練斜8, 相信考天光道既人一定勁過學院人

樂富, 美東村, 常樂街,,,,,,甚至敬德街
4條都打到,,,,,肯定比學院人勁

回覆 4# paddead
C兄,你喺天光道衰左D咩? C兄出左牌未?
李X D車唔掂,咁自己買架+學牌保又點睇?

沙田學,,太易,,技術要求唔高, 學唔到真係出街既觸覺
,天光道難, 但有價值

李X D 車唔掂, 我係個便衰左 ...
paddead 發表於 2016-12-5 19:15

去過貴記一次問過下D課程資料,感覺好差...好似唔想做我生意咁
上堂果時係咪會比人X到反艇?

回覆  paddead
李X D車唔掂,咁自己買架+學牌保又點睇? ...
devilbilly 發表於 2016-12-5 19:43

我係沙田考, 衰青停腳
打到8字, 但所謂8字同天光道個便比濕濕碎

之後排期太耐, 排到我個牌都完, 咪駁一駁去天光道考, 搵左李X
衰緊張, 斜路開車落左右腳
斜8跌車

之後去左貴記
玩到熟晒先去考

期間狂偷入敬X街打8字

去過貴記一次問過下D課程資料,感覺好差...好似唔想做我生意咁
上堂果時係咪會比人X到反艇? ...
devilbilly 發表於 2016-12-5 19:47

佢係惡, 但有D 位真係抵X
我跟過佢兩次車, 佢係有料...
坐佢車佢都打到斜8比我地睇
佢話有D 人考到牌係死亡既開始, 我認同
好似之前個P女牌炒沙田死左咁.....

回覆  paddead
李X D車唔掂,咁自己買架+學牌保又點睇? ...
devilbilly 發表於 2016-12-5 19:43

自己出車.......同任學咪一樣, 電油錢仲要自已比