[私家車] 今日遇著個"惡霸"

佢條女冇啦啦係路中心開門  我小嚮安提醒佢地...佢居然係路口燈位追上黎拍我玻璃 講粗口
我連窗都懶開...由得佢拍到手痛
香港地真係無賴最多  祝佢早日上路

回覆 1# feifei22
下次佢忽然開門直接撞爛佢就OK

回覆  feifei22
下次佢忽然開門直接撞爛佢就OK
love19901109 發表於 2016-12-11 23:47

咁埋要賠?     

不過條友真on居.  拍到手痛我都冇理佢佢只識問候人

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

兩個嘈交,搵你出氣,鬧完你佢地兩個變番無事

回覆 1# feifei22

應該等佢啪到手痛之後突然開門撞佢落地

拍低佢, 刑事毀壞+刑事恐嚇

話你做左鍍鏌, 2皮野要再整過

有刑事唔使自己請律師告, 等警察法官慢慢同佢玩

回覆  feifei22

應該等佢啪到手痛之後突然開門撞佢落地
aussie 發表於 2016-12-12 09:29

千奇唔好。

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

拍低佢, 刑事毀壞+刑事恐嚇

話你做左鍍鏌, 2皮野要再整過

有刑事唔使自己請律師告, 等警察法官慢慢同佢玩 ...
ckarea 發表於 2016-12-12 09:43

拍打冇鍍膜又好似難講噃

千奇唔好。

feifei22 發表於 2016-12-12 10:23

傷人就好大獲

拍打冇鍍膜又好似難講噃  

feifei22 發表於 2016-12-12 10:24

屈佢者, 如果佢無律師, 法官又唔LIKE佢就賺左

佢請律師又一筆錢, 最後一條數, 都係為左玩返佢

你話唔敢再渣車, 要睇心理醫生, 又一筆