[零件配件] 邊間有車用罐裝電鍍色噴油賣?

請問大家知道邊間有車用罐裝電鍍色噴油賣?

之前問過火炭都有, 但忘記左店名 thanks

享和街見過
不過噴出黎效果只係令dd既銀色

享和街見過
不過噴出黎效果只係令dd既銀色
A君 發表於 19-12-2016 14:26

係, search過d片...好似要噴槍出果d先係"銀鏡技"效果, 罐仔效果落差大d就有幾隻, 有d什麼美國3舊水一支, cherap到tb都有...所以唔識揀

不過我都係噴啦叭果d細件.......鮑魚唔知得唔得, 始終會有d高溫

p.s  A sir次次一講到車既野似乎比較著躍

中南廣場有,包貴

係, search過d片...好似要噴槍出果d先係"銀鏡技"效果, 罐仔效果落差大d就有幾隻, 有d什麼美國3舊水一支,  ...
惡魔城城主 發表於 19/12/2016 15:21

傳聞話有支美國出的幾得,不過香港唔覺有..

車既野有興趣 d ,呢度又少爭執

傳聞話有支美國出的幾得,不過香港唔覺有..

車既野有興趣 d ,呢度又少爭執 ...
A君 發表於 19-12-2016 17:53

我見有po講美國出果支野要3-4百蚊一支....仲要好細支

p.s  估唔到反而講車會少d爭執

我見有po講美國出果支野要3-4百蚊一支....仲要好細支

p.s  估唔到反而講車會少d爭執  ...
惡魔城城主 發表於 19/12/2016 18:05

醫局街重有接散件電鍍...
我睇26谷有人拎幾十粒螺絲去返新,加電鍍先係百零蚊
我都有野想整,未有時間落去搵

醫局街重有接散件電鍍...
我睇26谷有人拎幾十粒螺絲去返新,加電鍍先係百零蚊
我都有野想整,未有時間落去 ...
A君 發表於 19-12-2016 18:45

咁型?  最低消費咁計? 限一定個量就幾多咁? 唔可以大件幾多等等