[私家車] 諗緊入唔入手Elantra

1.6l Elantra都用左超高強度鋼 我見hyundai好幾款車都有用53%以上ge超高強度鋼,又多airbag,有無人揸緊??

1.6l Elantra都用左超高強度鋼 我見hyundai好幾款車都有用53%以上ge超高強度鋼,又多airbag,有無人揸緊?? ...
cmwcmww 發表於 2016-12-24 03:17

個樣唔錯, 有日係旺角見倒, 以為係Ioniq, 望個尾先知係新Elantra

個樣唔錯, 有日係旺角見倒, 以為係Ioniq, 望個尾先知係新Elantra
ckkong97 發表於 2016-12-24 06:15

IONIQ唔係未出ga咩??? 我以為係出年先出

Frd有揸,我自己都有睇過,其實hyundai佢自己有練鋼廠,d車都係用返自己d鋼
andy1958_2 發表於 2016-12-24 21:36

E,現代係自己有練鋼廠架咩,我自己先知喎

cmwcmww 發表於 2016-12-24 22:13

我見automomo 有香港試車片...

E,現代係自己有練鋼廠架咩,我自己先知喎

連坦克都造到嘅公司,有自己嘅練鋼廠有乜出奇

宜家可以試車,預上星期問,sales話預農曆年後到車。