[零件配件] 深水埗旺角依家仲有邊度可以配晶片車匙?

深水埗旺角依家仲有邊度可以配晶片車匙?

SEARCH過依度d post都成09 11年.......有d又幾舊有d又幾十, 成條配三廠500原廠萬幾

我只係想配條鐵果截, 晶片都好易copy?
https://www.youtube.com/watch?v=yiNaotDpVOY

鐵個截大間小小的普通鎖匙鋪/有配匙的五金鋪都配到。唔難。只是車牙。

via HKEPC Reader for Android

元洲街九記
https://www.google.com.hk/maps/p ... 5%8C%99/@22.3345285,114.1601295,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x530fdfc3986c893e!8m2!3d22.3345285!4d114.1601295

鐵個截大間小小的普通鎖匙鋪/有配匙的五金鋪都配到。唔難。只是車牙。

via HKEPC Reader for Android ...
chanzilla 發表於 2017-1-23 17:14

本田? 好Q難. 夠膽死有啲街市五金舖開價200, 唔包得.
去搵啲電腦車架啦, 合理價100左右

本田? 好Q難. 夠膽死有啲街市五金舖開價200, 唔包得.
去搵啲電腦車架啦, 合理價100左右 ...
mcdull 發表於 2017-1-23 18:24

我 honda 齋配下面條鐵  係旺角好景配 $150

因為個鐵 jj 搖控粒制神神地,  買左個呢 d,  最後妹仔大過主人袍   

[url=http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=531296389403&toSite=main][/url]

順手問一問:
我唔見左Kia Morning條後備匙, 想配返條(連搖控)
但如果我部車唔在場,會唔會配唔到?

p.s. 部車係英國,但呢邊原廠報一萬,鎖匠唔包work都千一起跳 :/

順手問一問:
我唔見左Kia Morning條後備匙, 想配返條(連搖控)
但如果我部車唔在場,會唔會配唔到?

p.s.  ...
poopies 發表於 2017-1-23 20:31

技術上有車VIN香港原廠都配到. 但佢會唔會幫你配又一回事.
如果係外面配, 我諗得掛, 又唔係咩高級防盜.

via HKEPC Reader for Android ...
chanzilla 發表於 23-1-2017 17:14

好多都話部機做唔到 (哭)

元洲街九記
,114.1601295,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x530fdfc3986c893e!8m2!3d22.3345285!4d114.1601295 ...
A君 發表於 23-1-2017 17:58

a蛇依間做配匙? 有冇copy晶片依樣野?

去搵啲電腦車架啦, 合理價100左右 ...
mcdull 發表於 23-1-2017 18:24

師兄, 好似記憶當中你有買過tb晶片, 你係識搵人copy? 可以copy唔係貴我就廢事鋸匙, 可以留番條原裝匙睇門口

我 honda 齋配下面條鐵  係旺角好景配 $150
因為個鐵 jj 搖控粒制神神地,  買左個呢 d,  最後妹仔 ...
jimcat 發表於 23-1-2017 19:09

好景仲有啊? 100-150都可接受啦

前個月在九記車牙,人工$100.

車牙有無埋車匙配??
因為尋日拎水貨車freed得一條車匙。