[產品資訊] 淘仔 噴既鍍膜 一百蚊唔洗

https://youtu.be/phgZKK27hL4
好平下 噴下洗下 睇效果又幾ok
好方便 唔知keep到幾耐

king333 發表於 2017-1-25 21:38

一般,1-3個月

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 - Android

室外的話,頂唔到幾耐

玩過類似,耐用度當打臘咁用就差唔多。

via HKEPC Reader for Android

之前用500幾人仔 但要慢慢查  太辛苦

Buy a real water coating la.
Last up to half year by spray in 5 minutes.

回覆 1# king333

ching , 你要知到中國有一樣野叫"做假"

講天下無敵..... 買左番嚟用果時就有心冇力.......

幾十蚊當玩下..... 應該都有一般校果....

My Taobao Nano coating first applied ~ 6 months ago
Still OK
Can be used on eye glasses as well
Very good

用緊,效果唔錯,泊室外約維持一個月左右,洗完車用多十分鐘搞掂,一支唔洗一百蚊又可以用好多次,所以一直KEEP住用,方便過打蠟

My Taobao Nano coating first applied ~ 6 months ago
Still OK
Can be used on eye glasses as well
Very ...
AAA1 發表於 2017-1-27 08:24

kindly advise the brand, thx