搵豐田整車是否好貴的?

之前入左佢驗車計劃,今日張單要6000 蚊,包括洗冷氣,換隔塵網,換風格,換電,水撥,會唔會貴左少少呢?

via HKEPC Reader for Android

一定貴架啦

貴多幾多呀A生?

之前入左佢驗車計劃,今日張單要6000 蚊,包括洗冷氣,換隔塵網,換風格,換電,水撥,會唔會貴左少少呢?
via HKE ...
cityhunt 發表於 2017-2-14 13:53

本人對整車一概唔在行, 只係盲亨同村盲估, 我估街邊車行4千有找

洗冷氣買支野噴下來100,換隔塵網 $50 ,換風格$50 ,換電: PANASONIC 藍電或依家興既紫電都係800-1000
,水撥NWB日製:300-400內
咁你話貴左幾多呢?

>> 會唔會貴左少少呢?

點止少少呢‥

貴多幾多呀A生?

cityhunt 發表於 14/2/2017 14:01

係咪連埋驗車費用?

回復 7 #A君

驗車一年前比左7千幾好似,包5次驗車,呢6千幾剩係今次費用。

回復 5 #tommyyip1111

你全部係DIY價,我唔識喎點自己換喎.

回復 A君

驗車一年前比左7千幾好似,包5次驗車,呢6千幾剩係今次費用。

via HKEPC Reader for Android ...
cityhunt 發表於 14/2/2017 18:22

當比孖8整,我估唔超過$2500