北區樂聲藍電

請問有無師兄知道北區邊到有樂聲藍電Pro現貨可換埋?網上搵到紅勘有但少出去.
唔該!

回覆 1# euro

Hi CHing,

Sorry I am not too sure where in 北區 have the battery (樂聲藍電Pro), believe there should be many shop selling.

Just want to share, I also try that shop in 紅磡 (I believe we talk about the same shop,
紅磡 高山道), their service are really good!  (I change for my Jazz @ HKD 680, 樂聲藍電Pro)

Hope you can find one soon in 北區!

MW

紅磡那鋪真是好好服務,值得推介。

在香港注重服務質素的街邊汽車服務鋪頭唔多。

我前後自已連朋友已幫趁四次。

via HKEPC Reader for Android

係whatsapp問過佢哋,都感受到,北區揾唔到有都會落去揾佢哋換

高山呢間 ok 我都換過

高山呢間 ok 我都換過
hkyung 發表於 2017-3-26 19:13

你地係唔係講緊電池 pxx ...?

你地係唔係講緊電池 pxx ...?
ckkong97 發表於 2017-3-26 20:53

應該係

應該係
euro 發表於 2017-3-26 21:21

好似黃大仙果間平啲... 不過我都係去紅磡呢間換, 換電時仲同你鋼絲擦擦乾淨個正極...換完仲問你可唔可以影相放上facebook

好似黃大仙果間平啲... 不過我都係去紅磡呢間換, 換電時仲同你鋼絲擦擦乾淨個正極...換完仲問你可唔可以 ...
ckkong97 發表於 2017-3-26 21:32

咁你架應該係靚車啦

咁你架應該係靚車啦
euro 發表於 2017-3-26 21:38

十年既舊車一部....