[電單車] 購買二手綿羊

有咩注意?想買部an400k7k8,請賜教,小弟一次買二手

太上老君

熟識電單車朋友一齊去睇會比較好D

太上老君
翹 發表於 8/4/2017 10:10

如果部部車連1點點花都沒有,好明顯係剛翻噴,你估下因為乜而噴

via HKEPC Reader for Android

AN套原裝傳動個極力子鐘好易燒. 問下知唔知有冇換過.
其他都冇咩特別, 睇下機器殼

其實最好去相熟車房驗下,如果賣家同意都可以證明架車應該好小小(利申:以前買AN我都中過招)

AN套原裝傳動個極力子鐘好易燒. 問下知唔知有冇換過.
其他都冇咩特別, 睇下機器殼 ...
KitB 發表於 2017-4-9 17:57

那"換過"好, 還是 "未換"好?

那"換過"好, 還是 "未換"好?
nganshiu 發表於 11/4/2017 01:39

換左,你唔使比$換!

via HKEPC Reader for Android

幾千蚊車求其正常用到便可,使咩又要比人驗咁大陣仗,若果係損耗品咁梗係换咗好,正如十蚊兄話齋-唔使自己比錢.若果係套衫就梗係原庒既好.十年八年車冇跌過係好難得.

K7K8 個極力子出名易燒       特別係慢流上斜好易出事    換一次料連人工要大約三千

太上老君
翹 發表於 2017-4-8 10:10 AM

呢個group 會有多d 資訊參考
https://www.facebook.com/groups/AN400/