分享自己(覺得)拎最多入油折扣既方法

我呢就用緊_堡既油卡(加德士-$2.3)
就咁用油卡入$500折後大約$423.21(油價約~$14.89)(大約33.5升到)
因為_堡既油卡要用信用卡過數 所以我就用左某財務公司的信用卡
而個間財務公司的信用卡只而單一簽帳夠$400就可以抽獎
獎品最少會有$20簽帳回饋 最多就該筆簽帳全免(仲有其他禮卷等等)
假設我用油卡再加上信用卡抽獎(以最少$20簽帳回饋計)入$500油
變相我只係需要找大約$403.21
即係每升折扣大約-$2.8

我試過抽中Haagen Dazs$150既雪糕卷
為番起每升折扣大約-$6.7(油卡+信用卡抽獎)

以上就係我既分享 不涉及賣廣告成份

中石油-2.7per L

via HKEPC Reader for Android

我成日都收到銀行 Coupon,平均計番都有 -HK$2.6 - 2.9 左右

用過數油咭要小心, 試過話-2.x 最後-0.9都夠膽死

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

用過數油咭要小心, 試過話-2.x 最後-0.9都夠膽死

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone ...
mycrack 發表於 2017-4-8 14:31

之前聽過人話_堡成日係咁,所以我申請左一直都無用

中石油-2.7per L

via HKEPC Reader for Android
victorngcm 發表於 2017-4-8 11:24

平油-$2.7? 某些站還是所有站? thanks

之前聽過人話_堡成日係咁,所以我申請左一直都無用
trendhk 發表於 2017-4-8 14:39

我用左幾個月都無事

加德士油卡(直接過數比加德士, 無中介), 再加coupon, 400 送40 個D , 計番起來, 減多個$3

加德士油卡(直接過數比加德士, 無中介), 再加coupon, 400 送40 個D , 計番起來, 減多個$3 ...
allwatin 發表於 2017-4-8 15:40

早幾日計過-$3.16

esso 減2 中石油減2.7貴油算