左諗右諗, 最後都係揀左 Inno3D GTX670 2GB Game Pack

睇左好多係EPC Ching o既670 開箱文, 個個牌子都各有好處,
不過最後都係揀左最抵玩, 性價比最高o既INNO 3D GTX670 2GB Game Pack,
$3480入手,又有BF3 送, 買完之後即刻行過代理換埋隻BF3, 然後返屋企"開戰"

對上一部DESKTOP 已經好多年前, 都係用INNO3D o既7600GT, 可想而知有幾舊, 不過到今時今日張7600GT 仲識行識走,呢個係我揀INNO3D o既原因
外盒

S/N number

張卡o既真身, 3 風扇設計吾好以為好嘈, 其實真係好靜, 打機full load 戈陣剩係聽到紅海o既咆哮聲.....

上機!!! 真係未試過用咁長o既DISPLAY CARD, 相比起公板短身, 我都係鐘意GAME PACK 長D, 型D, 又或者男人都係鐘意d "長D 好D"

跑分跑幾高都假, 打機一試就知龍與鳳, 所以我都係鐘意用game 黎試670 o既效能,
既然試game, 當然係搵返買670 送o既BF3 黎試, 開埋冷氣, 做好機箱o既對流, 平均都係56度左右, 當然夏天冇開冷氣,溫度就會稍為高少少。
總結, 以$3480 o既價錢, 送埋BF3, 打埋呢篇開箱文又送多隻南海5, INNO3D 670GTX 真係抵到爛, 有買遲,絕對冇買錯

睇左好多係EPC Ching o既670 開箱文, 個個牌子都各有好處,
不過最後都係揀左最抵玩, 性價比最高o既INNO 3D ...
kgb01 發表於 2012-7-30 10:42

買得起670
點解重用紅海呀

你幾時買?我已經換唔到bf3

買得起670
點解重用紅海呀
044003 發表於 2012-7-30 13:34

戈陣個個都話E3 1230 好涼,
所以求其買隻heatsink 就算, 不過買完返黎先知原來吾係....好想快d拎到隻南海5 試新野

你幾時買?我已經換唔到bf3
RX99 發表於 2012-7-30 15:57

5月份戈陣

戈陣個個都話E3 1230 好涼,
所以求其買隻heatsink 就算, 不過買完返黎先知原來吾係....好想快d拎到隻南海 ...
kgb01 發表於 2012-7-31 09:15

拆殼換散熱膏
做烈士

5月份戈陣
kgb01 發表於 2012-7-31 09:16

BF3ZO-BCUK-IMOV-QQNQ-FBRM 唔WORK 你得唔得?

樓主你show埋個序號出黎?

開心 share bf3 序號。

咩Country 果果都唔得