係element14訂Raspberry Pi嘅問題

我係element14度買左model B (512MB)
揀左(Business), 見佢平D既
就填左公司地址

但岩岩收到EMAIL話要提供埋BR喎
點算

Nil

呢鋪真係柒左

但岩岩收到EMAIL話要提供埋BR喎
點算
netsend徒弟 發表於 2013-6-13 17:56

No business registration = No deal.

順便多口講句:切勿「無中生有」。詐騙(以欺騙手段或虛假陳述獲取利益)係犯法的。

No business registration = No deal.

順便多口講句:切勿「無中生有」。詐騙(以欺騙手段或虛假陳述獲 ...
BEpsilon 發表於 2013-6-13 18:29

原來係咁
EMAIL左叫佢地取消ORDER
呢個MOMENT佢地charge左我未??

呢個MOMENT佢地charge左我未??
netsend徒弟 發表於 2013-6-13 18:37

我相信佢地唔會在不能賣給你的情況下照收錢。

我相信佢地唔會在不能賣給你的情況下照收錢。
BEpsilon 發表於 2013-6-13 19:04

唔該晒呢位師兄, 你真係好人

香港好似得返1間 retail shop??係咪西環果間

回復 5# netsend徒弟

ching,又唔係開trade account, 駛乜俾BR?

唔駛取消order, 你答佢話唔啱公司程序,幾百蚊貨仔trading唔會俾BR佢睇, element14可以揾人做site visit (即送貨上嚟咪知)或者影張office門口相俾佢, 一係佢唔做你生意, 如果已給過咗數,叫佢撻訂賠雙倍。

唔該晒呢位師兄, 你真係好人
香港好似得返1間 retail shop??係咪西環果間 ...
netsend徒弟 發表於 2013-6-13 19:10

客氣了。RS Components 都有得賣。

公司注冊處可以提供br副本予任何人士査詢
好似收$18