我見CREATIVE T40 SERIES II 跟果條3.5MM線好似唔多掂咁 自己買左條...

http://80.168.111.40/webapp/tech ... ubsubcategory=Audio

唔知呢條得唔得呢 ..85蚊會唔會買貴左
(1.5M)

咁貴!!!
鴨記只售3x蚊/1.5米

原帖由 waikit 於 2009-3-7 19:18 發表
http://80.168.111.40/webapp/tech ... ubsubcategory=Audio

唔知呢條 ...

85?
I saw it @ ~55HKD in MK

原帖由 Hyperstrike 於 2009-3-7 20:08 發表

85?
I saw it @ ~55HKD in MK

證明樓主真係買貴左

我都係用緊 T40 SERIES II,又係覺得原裝線唔多掂,所以去買過另一條線,呢條線就係樓主所講那一條,用落發覺同條原裝線差無幾,真係唔買好過買呀!

原帖由 超級烏咀 於 2009-3-7 20:51 發表
我都係用緊 T40 SERIES II,又係覺得原裝線唔多掂,所以去買過另一條線,呢條線就係樓主所講那一條,用落發覺同條原裝線差無幾,真係唔買好過買呀!

真係差少少LOR..其實大家有咩好線推介
金聲EARPHONE賣果條好貴 成294

回覆 1# 的帖子

I have both Creative T40 Series II and 惠威 S3W .

I changed the silver wire cable also, but Creative is just fair and it costs me HK$998.  It is NOT worth to buy.

惠威S3W is much better  平, 靚, 正 RMB$268, I buy it in Mainland.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

xd其實換左銀線分別大唔大先

回覆 8# 的帖子

very very little bit .....better, almost the same lor

原帖由 waikit 於 2009-3-7 21:58 發表

真係差少少LOR..其實大家有咩好線推介
金聲EARPHONE賣果條好貴 成294

鴨記街檔有間有d diy好o既銀線(佢咁寫我咁講啦 ),個價都差無幾,1M都要$238,條線好硬身下,我買左條5吋都收我$55