試聽 HiVi M200MK3

請問香港邊度有得試聽 HiVi M200MK3 ? 去過好多間都無......

深之都 2f

去過, 唔見有

原帖由 noahlau 於 2009-8-26 20:50 發表
去過, 唔見有

try try

BEIN'  PERI

九龍深水埗長沙灣道226-242號深之都商場2樓29號舖              Tel: 5134 9634

DISCOVERY GLOBAL

九龍旺角山東街47-51號星際城市1樓128舖                             Tel: 2304 3166

INTERFACE COMPUTER CO.     

香港灣仔軒尼詩道298號 298電腦特區1樓240號舖                  Tel: 2591 9372

GALAXY COMPUTER     

新界荃灣荃豐中心商場地下 A63舖                                          Tel: 2366 6016

出lift u-turn直行到尾

我今日岩岩係深之都二樓果間拎m200mkII
好似係無mkIII
老闆教了我不少東西 獲益良多

另外想問一問 m200mkII bass同埋treble扭到幾多先係無益增?

原帖由 ianlau 於 2009-8-26 21:17 發表
我今日岩岩係深之都二樓果間拎m200mkII
好似係無mkIII
老闆教了我不少東西 獲益良多

另外想問一問 m200mkII bass同埋treble扭到幾多先係無益增?

應該都係12點
會明顯有一格kick一kick

原帖由 eh 於 2009-8-26 21:48 發表

應該都係12點
會明顯有一格kick一kick

m200mkII係冇kick一kick功能
所以先想問下
而家較十二點聽某類型o既歌好懞咁,
可能之前對xforce 2個treble係扭到最盡聽慣左都未定
呢個treble扭到最盡係變左電子聲

原帖由 ianlau 於 2009-8-26 21:56 發表

m200mkII係冇kick一kick功能
所以先想問下
而家較十二點聽某類型o既歌好懞咁,
可能之前對xforce 2個treble係扭到最盡聽慣左都未定
呢個treble扭到最盡係變左電子聲

咁就唔知