買2.0定2.1好.1000蚊內要最好聲既

now  用緊microlab  M-500 2.1 想換過第隻電腦2.1定2.0喇叭好.有無咩排子型號介紹
on board asus p5ql pro  主要~~~聽歌~~~~睇戲用...
唔需要超勁底音果種....最緊要人聲夠清.浮出黎....好似聽 l ive敢
最好有微型音響組合音質......價錢1000內都得.....

可報埋價thx...唔洗要d超大型既.....

原帖由 pan15i 於 2009-9-6 20:47 發表
now  用緊microlab  M-500 想換一隻電腦2.1喇叭.有無咩板子型號介紹
on board asus p5ql pro  主要睇戲用...
唔需要超勁底音果種....最緊要人聲夠清.浮出黎....好似聽 l ive敢
最好有微型音響組合音質......價錢1000內都得.....

AL FX5021 應該做到你講既質素
但要onbraod sound 可能效果未必咁有質數

divoom Xforce 2好定AL FX5021 ..~~???

原帖由 pan15i 於 2009-9-6 21:32 發表
divoom Xforce 2好定AL FX5021 ..~~???

divoom Xforce 5....

敢1000蚊內有邊隻係最好...

呢隻大家點睇呢?
Altec Lansing FX3021
價錢好似9xx

原帖由 tplcm 於 2009-9-7 00:00 發表
呢隻大家點睇呢?
Altec Lansing FX3021
價錢好似9xx

賣個外形,聲底想要清的話,不如買第二個品牌

原帖由 速遞員 於 2009-9-7 00:21 發表

賣個外形,聲底想要清的話,不如買第二個品牌

咁第2個係咩品牌呢= =???
講D唔講D= =

XForce 5
9xx
$1000內C/P最高咁滯

XF2 都係唔舒服

聽人聲S330D吧 由其係女聲