小弟張傲王SQ210W壞左...

小弟張傲王SQ210W壞左, 左右聲道一邊大一邊細....請問大家知唔知邊有得整呀?? 雖然唔係貴野, 但唔想買過張, 因為里張用左半年都冇就壞...

原帖由 takuro1103 於 2009-9-8 10:30 發表
小弟張傲王SQ210W壞左, 左右聲道一邊大一邊細....請問大家知唔知邊有得整呀?? 雖然唔係貴野, 但唔想買過張, 因為里張用左半年都冇就壞...

電子野, 除非有保養, 如果唔係整都無謂, 不過會唔會係插口接觸不良, 如果係就自己換啦

原帖由 singsing2010 於 2009-9-8 11:35 發表

電子野, 除非有保養, 如果唔係整都無謂, 不過會唔會係插口接觸不良, 如果係就自己換啦

我電子工程是零, 試過平常人測試既方法, 換線, 拔插, REINSTALL DRIVER都係咁...冇曬計...最唔份氣係用左半年都冇...

放上A

我跟跟看。

你張card 係 新高登 / 深之都買 ?

深之都會收郵費幫你攪. ?粒 op amp 有事大細声
4xxx / 5532 ?

原帖由 NOPSS 於 2009-9-8 23:11 發表
放上A

我跟跟看。

THANK YOU!!! 請問放上去個程序係點呢?

原帖由 audio 於 2009-9-8 23:25 發表
你張card 係 新高登 / 深之都買 ?

深之都會收郵費幫你攪. ?粒 op amp 有事大細声
4xxx / 5532 ?

THX!! OP AMP有事係唔係只會令紅白出聲有事的呢?? 因我只係紅白個個大細聲, 用同軸出5.1又冇事....

THere is three opamp.

I have spare part. For free of charge

Put it in a shop with detail refer to Mr.A post

原帖由 NOPSS 於 2009-9-9 15:46 發表
THere is three opamp.

I have spare part. For free of charge

Put it in a shop with detail refer to Mr.A post

thx~~~i will put it there by this saturday or sunday, then i will pm you, thx alot!!

原帖由 NOPSS 於 2009-9-8 23:11 發表
放上A

我跟跟看。

你好呀, 我已經將我張OOAOO SQ210W放左上A SHOP了, 麻煩你如果整好的話PM我, 等我上去COLLECT吧~~BTW, 請不要介意如果要收修理費~~真係唔該曬你, THX ALOT~