最近想修好的東東~~~

新年前努力吧!

1張 SE-200 全IC 發霧....

1台 M-audio 1394 時得時不得,換過 1394 chip 開關都一樣

1台 DAC 換 DAC ic
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

相机 ...

@@ 高手!

新年前努力吧!

1張 SE-200 全IC 發霧....

1台 M-audio 1394 時得時不得,換過 1394 chip 開關都一樣

1 ...
NOPSS 發表於 2010-1-21 20:47

Wa! really so busy...
Have the Musiland DAC been full-modded before?

What happens to the SE-200 soundcard getting these serious worse things?

聖手....

回復 4# tskso

部DAC 已換  Receive IC ,也量了電壓,應該死 DAC IC

張 SE-200 , Well ,連D IC 腳都發無

無言.....上次吹兩野之後開始不夠吹粒 IC 出來,等返大陸買支洗版水先

se200 點先可以全IC 發霧

你又係時候出山?

咁我張 SE-200 同 M200MKII 你仲得唔得閒幫我整呀!?

3e 呢一張 SE-200 個光纖頭 可以拆出來

不過價錢你同他談,人工我 Free

MK200II 要上網看下D parts ,呢期好多電容 Out of stock