[開箱] 買左對有源喇叭,感覺超值! (新加二張圖)

其實小弟己經起7月份時己經買左,煲左二個月大約150個鐘,都重有驚喜唔知幾時至煲完!
係人聲還欠小小感情其他都好滿意,,以價論聲 感覺超值,
唔知有無朋友玩緊依隻品牌的喇叭,不訪分享下心得啦

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

幾錢呀,,,,聽歌點慢歌...
見到有2盒..一隻一盒...?
好大隻嫁???

ching...點玩法呀

我買$7600 一對  一盒一隻跟一條PC一條RCA 我玩法係PC>USB>DAC>XLR>A5X
軟件用CPLAY 或 FOOBAR
如果間房夠大的話我一定會去A8X

我買$7600 一對  一盒一隻跟一條PC一條RCA 我玩法係PC>USB>DAC>XLR>A5X
軟件用CPLAY 或 FOOBAR
如果間房夠 ...
chimwhy 發表於 2011-9-18 01:48

A3X 曾X買 $5800連座 煲左半年 要快1係用Burn in cd
SE-200PCI>A3X 行 King Cobra RCA X3
聽歌用FOOBAR 高音少少吉耳 ching A5X應該好好多

A3X 曾X買 $5800連座 煲左半年 要快1係用Burn in cd
SE-200PCI>A3X 行 King Cobra RCA X3
聽歌用FOO ...
garykcl 發表於 2011-9-18 03:09

Is $5800 normal price or special discount ?

用緊a5

Is $5800 normal price or special discount ?
Wah On 發表於 2011-9-18 08:35

上年尾買係定價