想上網買OP-AMP的朋友

想上網買OP-AMP的朋友 可試下: http://jldxsm.tmall.com/shop/view_shop.htm
這家是淘寶T-MALL 唯一一間賣op-amp的
想信大家有上淘寶買開野的話都知T-MALL 的商品有品質保証,較少流野

我上 hk.element14買(前身是Farnell),效率超一流,星期五落單,星期一收貨!滿HK$200仲免運費!

想上網買OP-AMP的朋友 可試下:
這家是淘寶T-MALL 唯一一間賣op-amp的
想信大家有上淘寶買開野的話都知T-MA ...
dickboy 發表於 2012-5-13 15:30

呢間野我以前都有試過,買一兩粒,幾粒咁

呢間野我以前都有試過,買一兩粒,幾粒咁
多多精 發表於 2012-5-15 11:13

試完覺得有冇問題?
我見呢間野有d opamp可以重平過直接同TI要1k既價.........
就算真係正貨都未必係d冇問題既貨.......

試完覺得有冇問題?
我見呢間野有d opamp可以重平過直接同TI要1k既價.........
就算真係正貨都未必係d冇問 ...
iorikit 發表於 2012-5-15 14:09

我買平野無問題

我上 hk.element14買(前身是Farnell),效率超一流,星期五落單,星期一收貨!滿HK$200仲免運費! ...
peterspy 發表於 2012-5-15 11:11

我都是在element14/mouser買

我都是在element14/mouser買
銀鎧騎士 發表於 2012-5-15 15:14

Me Too....

唔好去tb買,超多假野
最過份係圖真貨假
明蝦港人,因為博你退唔到貨(唔俾寄電子野返大陸)
除非你識驗真假(不只是聽感),也不怕麻煩過關返大陸退貨(前提是賣家接受你退貨)
tb客服唔會亦唔識分真假,投訴都無用...

在香港買吧
還有...有d貨聽落去好真,電氣特性也極似,不過都係假野