呢款 D-amp 有冇人用過?

最新推出顶级D 类功放IRAUDAMP7S。
此机器功率 指标:

输出功率125 瓦 8R *2   THD <0.008%

输出功率200 瓦 4R*2   THD<0.02%

http://item.taobao.com/item.htm?id=9184717130

失真& 功率都比 tp-60出色, 價錢又差唔多
賣方話控制力一流 (大電流),又唔會冷聲
有冇人用過?

又係靠幾粒大電容,可能同我果部差唔多,應該唔會冷聲,只是慢少少啫

o甘又唔係~LJM.
D功放出名鍾意用細水塘/並聯/串聯'就算佢驅動力最好果幾隻Amp 佢都話最好係幾千uf一聲道就夠

最新推出顶级D 类功放IRAUDAMP7S。
此机器功率 指标:

输出功率125 瓦 8R *2   THD  ...
Crespo 發表於 2012-5-26 17:50

劉老師d野ok的
佢有係外國出post
都唔係太多批評
另一位係呢度打正交流但係賣野既ching
係外國俾人就笑到臉黃
不過呢度幾位ching都仍有買佢d野

劉老師d野ok的
佢有係外國出post
都唔係太多批評
另一位係呢度打正交流但係賣野既ching
係外國俾人就笑 ...
mike1981 發表於 2012-5-27 00:27

喱部價錢合理好多,mike兄講果部小弟唔識聽

喱部價錢合理好多,mike兄講果部小弟唔識聽
喜喜天使 發表於 2012-5-27 10:07

你知我講邊個咪得lo

聽過了,這款不行的,音色比較硬,小音量下比不上T-Amp 2024,大音量下比不上T-Amp 2022,整體上比不上ICEPOWER!不過做AV放大卻很不錯.

用細水塘/並聯/串聯 係唔係冇大水塘咁好?

咁其實拓品會唔會穏陣d呢??

用細水塘/並聯/串聯 係唔係冇大水塘咁好?
Crespo 發表於 2012-5-27 23:04

我覺得無咩關係
並既多數係揀好一點的電容但沒有大容量一整粒所以先並