有無人試過係淘寶訂部AMP返黎?

呢部野用料好似幾正,價錢又ok~ 不過咁鬼重訂唔訂得過?
http://item.taobao.com/item.htm? ... ;cm_cat=0&pm1=1

大陸AMP賣咁貴, 又冇得試聽, 隔山買牛試唔過.......

呢部野用料好似幾正,價錢又ok~ 不過咁鬼重訂唔訂得過?
筒仔 發表於 2012-7-26 11:01

呢部好似有CHING有

用料幾正都冇用, 假零件(可能連賣家都唔知), 重有佈線奇差,
之前買過一部大陸名牌重要什麼限量版用耳筒會聽到超勁電流聲, 除非香港有相同機親身聽過, 唔係太危險了

大陸AMP賣咁貴, 又冇得試聽, 隔山買牛試唔過.......
Poljot 發表於 2012-7-26 11:05 AM

數字台有個DIY c 師有賣呢部…佢話會換埋個面版有 VFD Display (比LCD高級),有搖控,一組平衡(單端訊號),兩組RCA輸入,每聲道用上兩對特大電流的三肯管C2922 A1216,不過價錢就會仲貴d,7500-9800,視乎用料咁講~ 如果有得試聽連帶保養~ 而個樣又有番咁靚仔既話都會係一個唔錯既選擇~

呢部好似有CHING有
mike1981 發表於 2012-7-26 11:05 AM

邊位 c 兄有呢部?

5k人仔太貴了吧

數字台有個DIY c 師有賣呢部…佢話會換埋個面版有 VFD Display (比LCD高級),有搖控,一組平衡(單端訊號) ...
筒仔 發表於 2012-7-26 11:42

有得試聽最好試左先.......睇用料唔見得值5000人仔, 未試聽過唔下定論

用得七八千不如買d大路二手野
我買隻二手麥景圖後級玩下好過, 樣都靚仔好多, 唔啱聽放出去都一定有人接~

有得試聽最好試左先.......睇用料唔見得值5000人仔, 未試聽過唔下定論

用得七八千不如買d大路二手野
我 ...
Poljot 發表於 2012-7-26 12:51 PM

都係既~ 唔岩聽或身痕想轉款,二手大路野甩手都易 d~ 分分鐘二手入三手出,租機費都可能慳番~