冷凍鍍銀英插+audio note 機內線

今次好快到
不過其中一個英插少左條FUSE同HOLD FUSE個位
SOSAD

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其實你可以同佢講係下次訂野時補番,我地好快又要訂野,係咪

其實你可以同佢講係下次訂野時補番,我地好快又要訂野,係咪
kelvin2517 發表於 2012-7-28 09:59

算啦, 我都上左啦
佢換一個又麻煩
反正我用MK PLUG D PARTS補番都用到

佢有上次我以為寄失, 佢都補一份俾我
我唔好意思

回復 3# mike1981

哈哈,咁就算了
上次補多份成本貴D

係咪係hificolletive訂?其實佢運費貴唔貴?我見佢wbt 唔加vat都唔平,佢係咪以單粒價錢賣的呢?有冇折架?

係咪係hificolletive訂?其實佢運費貴唔貴?我見佢wbt 唔加vat都唔平,佢係咪以單粒價錢賣的呢?有冇折架? ...
wingwingkc 發表於 2012-7-28 10:11

係hificollective
唔貴
WBT而家係唔平
係咪單粒要自己看DESCRIPTION
無折

http://www.hificollective.co.uk/components/binding_posts.html

例如上面果d wbt 702-735系, 佢個價係by1 pc?am i right? 我唔知佢標1off 個意思係咪就係1pc, hk 買個價就係最前面個價(唔洗vat)再plus 運費嗎?

例如上面果d wbt 702-735系, 佢個價係by1 pc?am i right? 我唔知佢標1off 個意思係咪就係1pc, hk 買個價 ...
wingwingkc 發表於 2012-7-28 10:17

Sold individually
即單隻
你揀SHIPPING ADDR 係HK佢會退VAT
運費大概HKD50左右

即單隻
運費大概HKD50左右
mike1981 發表於 2012-7-28 10:19

哦...冇睇到individually依隻字,獨立...thx~

即單隻
運費大概HKD50左右
mike1981 發表於 2012-7-28 10:19

btw,最近有少少身痕想搞隻喇叭,可能真係要mike兄比d 意見,我pm 你喇叭的資料同crossover的用料同價錢先~唔知低唔低,因為就算去madisound 獨立訂單源運費都好貴(70美金)