[開箱] 日本樂天直送-Fostex PM0.3

上兩個星期見到日本樂天有減免運費活動.....
咁就睇下有咩野岩啦.....
又比我見到對Fostex PM0.3 8700Yen到.....
咁折番港紙都係六百幾....
咁就買左對番黎玩啦.....
講住咁多先...去相...

E.....一番到屋企....做咩有個紙箱係到既......

拆開唒個外皮之後......個盒就出左黎啦.....

一打開就係說明書.......

配件一覽.......

再拎兩隻本體出黎.....

好啦....真身.....

黎個特寫先.....

由於時間關係.....炸炸淋Set好佢.....

搞掂試埋唒有聲出再影番張相......

暫時因為未入手Desktop DAC....所以拎住部D-Zero頂住先.....
開箱完畢...多謝收睇.....
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

運費幾錢度?

運費幾錢度?
darkfrank 發表於 2013-5-27 22:12

運費6000yen...個活動減左我5000yen...
即係我淨係需要比1000yen運費.....
為港紙80蚊到啦.....

運費6000yen...個活動減左我5000yen...
即係我淨係需要比1000yen運費.....
為港紙80蚊到啦..... ...
Shnicky 發表於 2013-5-27 22:14

CHING用邊間信用卡找數啊? 個RATE貼唔貼BANK果個呢?

CHING用邊間信用卡找數啊? 個RATE貼唔貼BANK果個呢?
mopan 發表於 2013-5-27 22:17

用恆生Master卡錄呀....
大概77算...比銀行匯率高少少啦

8700YEN都OK啵...

8700YEN都OK啵...
keiya345 發表於 2013-5-27 23:36

實數係...8757YEN......

Shnicky 發表於 2013-5-27 23:41

星際標15xx, 相差好大~

星際標15xx, 相差好大~
KOJI 發表於 2013-5-27 23:49

應該係行貨係食水深d......

Shnicky 發表於 2013-5-27 23:41

兌番港紙都唔算差好遠
好過買行貨貴一倍