[石機] 用creek evo 50A推mordaunt short aviano 1

最近買左部creek evo 50a amp, 配搭舊喇叭mordaunt short aviano 1
身痕想升級埋對喇叭, 請問有冇呢個必要????
SPEAKER LINK http://www.mordaunt-short.com/products/aviano-1

AMPLIFIER LINK http://www.creekaudio.com/integrated-amplifiers/evolution-50a/

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好夠用啦,比我用多一排先會考慮升級

最近買左部creek evo 50a amp, 配搭舊喇叭mordaunt short aviano 1
身痕想升級埋對喇叭, 請問有冇呢個必要? ...
蘿蔔糕 發表於 2014-11-28 23:23

你呢對用黎聽歌太入門勒,建議升級, 換過對喇叭啦

回覆 1# 蘿蔔糕

我曾經都係CREEK 50A 用家, 比對好D喇叭佢應會有唔錯提升

回覆  蘿蔔糕

我曾經都係CREEK 50A 用家, 比對好D喇叭佢應會有唔錯提升 ...
momolee 發表於 2014-11-29 04:30

師兄有乜喇叭介紹下? thx

好夠用啦,比我用多一排先會考慮升級
喜喜天使 發表於 2014-11-28 23:59

都玩咗2個月, 之後身痕.......

Mordaunt short 我只對佢既performance 2有興趣

要睇budget 幾多先?
當然月貴月好

Mordaunt short 我只對佢既performance 2有興趣
mike1981 發表於 2014-11-29 14:51

ching 有聽過嗎?
performance 系列熟頂級,我都想聽下
p2 係書架?

ching 有聽過嗎?
performance 系列熟頂級,我都想聽下
p2 係書架?
momolee 發表於 2014-11-29 15:49

只係佢既技術同B&W高音好似
而箱體技術都比佢之前好