5000蚊樓下CD PLAYER 推介

因為屋企隻CD PLAYER 壞左, 想換隻有WIFI 可以DLNA, 可以用電腦SEND 歌俾佢播
暫時見到PIONEER 呢隻
http://www.price.com.hk/product.php?p=180192
唔知師兄有無其他推介呢?

我不斷換天龍部舊CD機個頭(幾年換一次), 就係香港萬元級以下無選擇, 宜家好小小都過萬,曾經有考慮既係 Audiolab 8200CD

另我相信無線一定唔好聲過有線

我不斷換天龍部舊CD機個頭(幾年換一次), 就係香港萬元級以下無選擇, 宜家好小小都過萬,曾經有考慮既係 Aud ...
kinghung 發表於 2014-12-30 10:35

不如直接搵返部DCD-S1好過啦,我兩部用咗十幾年都未壞過

不如直接搵返部DCD-S1好過啦,我兩部用咗十幾年都未壞過
snp386 發表於 2014-12-30 13:56

當年DCD-S10都無錢買

回覆 4# kinghung
而家就買得起啦,我都成日去搵嚟幾隻全新同二手機,加上而家日元咁平,早知部全新PMA-S1就遲多個月先買,就平多成三成錢

E+梗係出部宇宙盤

回覆  kinghung
而家就買得起啦,我都成日去搵嚟幾隻全新同二手機,加上而家日元咁平,早知部全新PMA-S1就 ...
snp386 發表於 2014-12-30 15:35

師兄,有無邊度買既link醒下我? (日本 website?)

E+梗係出部
taingaukwai 發表於 2014-12-30 15:35

宇宙盤我80年代到宜家,多數價值觀都覺得唔好呀師兄
另OPPO呢類"突然"升格既大陸品牌我個人好難接受(雖然好多人話oppo唔錯)

師兄,有無邊度買既link醒下我? (日本 website?)
kinghung 發表於 2014-12-30 15:37

唔一定日本,不過日本就唔會有假嘢,通常就搵e-bay,日本中古店都有,有時就會叫日本朋友幫我留意,上次喺代官山有間賣音響嘅店俾我朋友幫我搵到部全新PMA-S1同POA-S1,都係啲客拎返出嚟賣,因為呢幾部機以前有好多人一買唔只買一部,而家就等緊部SoxY CDP-R1a,你想搵乜嘢我可以叫我朋友幫你留意,不過有時日本呀媽信都會搵到全新嘅舊型號